W.M. De Hoop Stichting steunt sinds jaar en dag zeer uiteenlopende projecten. Hierbij enkele projecten van organisaties die recentelijk financieel ondersteund zijn door de W.M. De Hoop Stichting.

DSCN9713 Stichting Amaidhi
Een bijdrage aan schoolrugzakken met inhoud aan kinderen in Noord-Chennai in de Zuid-India, die zonder deze voorziening niet naar school kunnen.
2016 Logo Volt wit Vondelpark Openluchttheater
Het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam organiseert sinds 1974 iedere zomer concerten en optredens door amateurs en professionele uitvoerenden op het gebied van cabaret, dans, kindervoorstellingen en muziek in het hart van het Vondelpark.
 light for the world Light for the World
Het bieden van effectieve basisoogzorg voor de bevolking van Rumbek (82.500 mensen) en in VN vluchtelingenkamp in de hoofdstad Juba in Zuid-Soedan.
paardrijden gehandicapten Madurodam Manege
Bij therapeutisch paardrijden is het paard de therapeut. Door de beweging van en de omgang met het paard, gaan mensen zich beter voelen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.
Drukwerk Vrienden van Reade
Ontwikkeling en optimalisatie van elektrostimulatie-behandeling bij dwarslaesie-patiënten.
logo-kngf KNGF Geleidehonden
Onderzoek van KNGF Geleidehonden en VUmc waarin honden worden getraind in het opsporen van darmkanker in ontlastingmonsters.
logo hellabeem
Stichting Hellabeem
Hellabeem is een intern opleidings- en revalidatiecentrum in Sri-Lanka voor fysiek gehandicapte en kansarme jongeren. Hellabeem maakt zich hard voor deze extra kwetsbare groep, door hen een eerlijke kans te bieden om zelfstandig en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij.
vier het leven Vier het Leven
Veel ouderen verliezen gaandeweg het contact met anderen. Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Door samen uit te gaan!

logo

Stichting Gered Gereedschap
Gered Gereedschap steunt scholen en startende ondernemers in ontwikkelingslanden met – in Nederland – opgeknapt gereedschap.